Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПрактичният вариант за стабилно правителство е да има

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПрактичният вариант за стабилно правителство е да има
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Практичният вариант е стабилно правителство, за него трябват 121 депутати

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Практичният вид за устойчиво държавно управление е да има 121 депутати. Това, обаче не зависи единствено от нашето предпочитание. Зависи какво ще създадат хората на изборите Ако хората, в случай че българският народ желаят смяна, желаят да има държавно управление и желаят да продължат измененията,  които стартира служебния кабинет, би трябвало хората да излязат. И да гласоподават по този начин както го усещат. Надявам се не за партиите от статуквото, с цел да може този вид, върху който сега разсъждаваме, теоретично да се реализира. Това е. Иначе другият вид е доста комплициран. Ако е, както беше в предишния парламент, същото съответствие, човек няма да има сигурност, кабинетът няма да има сигурност, тъй като може да бъде свален всеки миг.

Това сподели Тошко Йорданов от „ ИТН “ по Нова Тв.

На Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи мъчно може да се има вяра и тогава всеки всеки ден закон, всяка една смяна увисва на гласовете на партиите от статуквото, които могат даже да мине нещо, то да бъде толкоз внезапно, че да е безсмислено, тъй че тук би трябвало да има практицизъм и откровено се надявам просто хората да излязат и да гласоподават Надявам се да осъзнае, че единствено през избори стават тези неща, с цел да излезем на тоя цикъл от избори, в този момент би трябвало да излязат И да гласоподават, с цел да може по този начин да подредят вътре съотношението, че да има устойчиво държавно управление. С ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия коалиция няма да вършим. Патерица на ГЕРБ няма да бъдем, добави Тошко Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР